Love Mondays


Vaga de Food and Beverage Attendant
Hilton Hotéis em Rio de Janeiro - RJ

Descrição da Vaga

Food and Beverage Attendant

Job Description

A Food and Beverage Attendant affects every Guest experience with ours restaurants, bars, room service, banquets, and in-hotel cafes. We always deliver an experience that will exceed our Guests' food, beverage, and culinary expectations.

What will I be doing?

As a Food and Beverage Attendant, you will be responsible for upholding the highest quality standards for the food and beverage (Food and Beverage) operations inside of our restaurants, bars, banquets facilities, in-hotel cafes, and to fulfill room service requests. You will work with your Team Members to deliver a high quality service experience that exceeds customer expectations through the following tasks:
* Receive orders and serve customer requests completely in a timely manner, including but not limited to serving as a barista or cocktail attendant/bartender, if required
* Understand menu content, any menu changes, and promotional activities
* Keep your service area clean, tidy, and well-prepared
* Efficiently manage the proper settlement of all customer accounts
* Answer Guest queries in a polite and helpful manner

Job Requirements

What are we looking for?

Food and Beverage Attendants serving Hilton brands are always working on behalf of our Guests and working with other Team Members. To successfully fill this role, you should maintain the attitude, behaviours, skills, and values that follow:
* Friendly, positive, energetic disposition
* Committed to delivering exceptional guest service
* Motivated to learn new skills and techniques
* Smart and tidy, in appearance
* Positive and willing to participate on a team and work with a winning attitude
* Excellent communication skills in the local language
* Flexible, reliable, and responsive to a range of work situations
* Prepared to manage a variety of customer types, inquiries, and complaints
* Knowledge of alcoholic beverages and mixing of drinks
* Previous food hygiene experience
* Electronic ordering systems experience
* Cash handling experience

What will it be like to work for Hilton?

Hilton is the leading global hospitality company, spanning the lodging sector from luxurious full-service hotels and resorts to extended-stay suites and mid-priced hotels. For nearly a century, Hilton has offered business and leisure travelers the finest in accommodations, service, amenities and value. Hilton is dedicated to continuing its tradition of providing exceptional guest experiences across its global brands. Our vision to fill the earth with the light and warmth of hospitality unites us as a team to create remarkable hospitality experiences around the world every day. And, our amazing Team Members are at the heart of it all!

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Avaliações da Hilton Hotéis


Satisfação geral dos funcionários

3.75
  • Remuneração e benefícios
    3.75
  • Oportunidade de carreira
    3.50
  • Cultura da empresa
    3.25
  • Qualidade de vida
    3.50

Recomendam a empresa a um amigo



  • Há 3 meses

    Falta valorização do capital humano

    Ex-funcionário, saiu em 2017

    Rio de Janeiro, RJ


    Prós: Marca consolidada no setor, oferece uma gama de cursos especializantes. Em tese, há um investimento no membro de equipe. Lideranças femininas e clima empresarial bom.

    Contras: O "investimento" feito sobre o membro de equipe é veladamente falso. No fim, a máxima hoteleira de quem se doa mais, é recompensado prevalece e não quem é mais especializado e aplicado. Não há na empresa uma valorização da formação profissional, visto que muitos profissionais são emergentes dentro da empresa e não possuem um conhecimento específico da área em que atuam (por exemplo, diretores da área de Recursos Humanos oriundos de outro setor, como Recepção e Governança). Pessoalmente, considero uma atitude arriscada delegar um setor de conhecimentos específicos a um funcionário sem formação ou "especializado" através de cursos on-line na plataforma Hilton University. Possuem uma filosofia de sedução do funcionário que não soa transparente. Não há valorização adequada do capital humano. Setor de Recursos Humanos com estrutura porosa, inadequada, ingerente; extremamente despreparado.

    Conselhos para presidência: Falta capacitação dos funcionários e principalmente, enxergá-los sob uma ótica mais humana e menos de capital.

    Recomenda a empresa: Não

  • Há 4 meses

    Escola de Hospitalidade

    Gerente AssistenteEx-funcionário, saiu em 2016

    São Paulo, SP


    Prós: Foi onde, verdadeiramente, me desenvolvi no setor de Hospitalidade. Fui guiada e aprendi muito. Esse aprendizado foi tanto na parte técnica quanto em gestão de pessoas. Aprendi a entender e respeitar as diferentes formas de se trabalhar, ainda que em busca de um mesmo objetivo. Fui cuidada, valorizada e respeitada.

    Contras: Vejo que, desde 2012, o fluxo de trabalho aumentou, mas o manning acompanhou este aumento, o que acaba por sobrecarregar qualquer equipe. Mas enxergo que está questão tem muita relação com a crise, que foi tomando conta do setor desde então.

    Recomenda a empresa: Sim